Pikalainat

Pikalaina 18v

Pikalaina 18v

Kun halutaan vippiä 20 vuotiaalle tai sitten 18 vuotiaalle, niin joudutaan tarkastelemaan hieman eri asioita. 25 vuotiaana esimerkiksi on pikavipin saaminen todella helppoa, mutta jos hakija onkin vasta 18v, niin sen saaminen ei käykkään niin helposti kuin luulisi. Nykyään monessa paikassa on ikäraja 20v, jonka takia nuorempien mahdollisuus lainan saamiseen on heikompi.

Tällöin moni 18 vuotias kääntyykin pikavippivertailuihin, jotka ovat luoto analysoimaan ja vertailemaan juuri 18 vuotiaiden pikavippejä. Nämä sivut ovatkin hyvä apu vipin etsintään, sillä niitä käyttämällä ei tarvitse erikseen käydä yksitellen lävitse jokaista vippisivustoa, huomaten kuitenkin sitten nopeasti, että suurin osa niistä ei tarjoa sinulle lainaa ollenkaan. Ja vaikeaksi tämän tekee vielä se, että se ikäraja pitää monesti kaivaa erilliseltä sivulta, ja se voidaankin mainita vasta melko pienellä lainan ehdoissa.

Pikavipit 18 vuotiaille vaihtelevat niin paljon hinnoiltaan ja ehdoiltaan, että niitä kannattaa hieman vertailla ennen hakemista. Erot koroissa ja hinnoissa voivat olla todella merkittävät, keskimäärin paljon suuremmat kuin muissa lainoissa ja luotoissa. Suurimmat erot ovat selvästi juuri kun etsitään pikavippi 18v.

Kuinka valita sopiva Pikavippi 18v


Vertailusta ei kuitenkaan ole kauheast iloa, jos ei tiedä mitä on katselemassa. Jos katsoo vääriä asioita, tai etsii aivan vääriä ominaisuuksia, voi vertailu johtaa vain pahempaan ongelmaan.

Kuinka siis voidaan valita se itselle sopivin pikalaina? Tässä tälläinen pikaohje, joka sopii kun etsitään pikavippi 18v tai sitten hieman vanhemallekkin vaikka kulutusluottoa.

Ilmainen nettilaina yleisesti on halvin vippi jota markkinoilla on tänäpäivänä, siltikin kun nykyään takaisinmaksuaika on noin 1-2 kuukautta, niin hinta jää yleensä laadukkaassa lainassa erittäin pieneksi. Pikalaina 12kk laina-ajalla voikin siltikin tulla jo itsessään kalliimmaksi, ja tuossa tilanteessa pitää vertailla sitä pikavipin hintaa tarkemmin. Yleensä takaisinmaksuaika on vähintään siltikin myöskin vähintään osaltaan sellainen seikka, jossa on usein pakko kulkea oman hetken mukaan. Joka kerta ei ole mahdollista tämän takia siten suorittaa tuosta vain pikavippiä takaisin nopeasti.

Pikalaina 18 vuotiaalle

300 e lainaa etsiessä ei näin hirveästi tarvii edes keskimäärin ole huolissaan vipin vuosikorosta. Totta kai sillä on merktiystä, siltikin usein kuta pikkuisempi on kyseinen pikalaina, niin tätä halvemmaksi laina suoraan tulee. Samaten koron efekti jää reilusti pienemmäksi. Lainavertailujen avituksella yleisesti on lisäksi mahdollisuus saada tilille kohtuullisen halpa suora pikalaina niin nopeasti, että myös tähän ei yleensä ole pakko hirveästi aikaa tuhlata.

Ja lisäksi mikäli puhutaan sitten jo yli 2000e lainoista, tällöin lainan saaminen on hieman vaikeaa. Sekin on vähintään tietystä paikasta helppoa, joskin tälläisen saaminen tarvitsee jo jotain erikoista. Nimittäin jos kaipaat isompaa pikalainaa, on usein tilanne tuon takia melko kinkkinen. Opiskelijoiden keinona on vähintään opintolaina, siltikin muille tilanne saattaa ollakkin kohtuullisen haastavaa ja kivulias. Yleisesti on ihan helppoa sopivista pankeista ainakin nostaa 6 kuukauden luotot kerralla, sekä tätä tietä käyttäen saattaisi olla mahdollista sitten nostaa vähintään 3000 – 4300 e vippi paremmin. Tämä onkin yksi kohta, minkä kanssa saattaa olla helpoin kilpailuttaa pikalainat toisten avulla.

Pikkuisia luottoja otetaan verkosta suurempi määrä kuin yhtään mitään toisia. Mielenkiintoista on myös se, että isompia pikavippejä joita on nykyään aloitettu antamaan yhä suuremmissa summissa ei yleensä haluta mitenkään niin usein kuin niitä tavallisia vippejä.