My Blog

Rahaa Ilman Luottotietoja

Edullisin laina merkitys on sitä suurempi mitä pidemmällä maksuajalla lainaa haetaan. Sinällään tämä ajatus on hyvin yksinkertainen ja monet sen alitajuntaisesti ymmärtävät, mutta se että saa sen myöskin äly tajuntansa mukaan autotalliin elämän siinä että täällä on monia merkityksiä.

Kulutusluotto Korko

Merkittävin vaikutus on siinä että jos laina maksuaika lyhyt niin sen korko ei tule vaikuttamaan paljoa. Tämä on yksi seikka esimerkiksi sen puolesta miksi pikavipit ja korko on keskimäärin aika suuri he eivät välttämättä ole kovin kalliita lainoja. Tähän vaikuttaa myöskin se että kohta on (Pikalainakeskus) pikavipit ovat keskimäärin pienin pienlainoja.

Kulutusluotoista taas kun puhutaan esimerkiksi kolmen tuhannen euron luotosta jossa maksuaikaa vuoden mittainen niin korkoprosentin muutos oli tarkoittaa monen kymmenen euron kustannuksia. Tietyistä lainoista selvästi siis vaikutukset korostaja muista asioista ovat suuremmat kuin lainan suurempi tai sen maksuaika on pidempi. Ja jos lainaa sekä suurempi ja sen maksuaika on pidempi niin vaikutukset mitä tulevat koron muutoksista ovat melkein kerrannaiset suurempia.

On siellä vielä syitä miksi usein tärkeintä pikavippien kohdalla saada rahaa nopeasti ja helposti ja sitten taas kulutusluottojen kohdalla usealta saada edullista luottoa. Tämä pohjautuu ihan siihen että hänen laine vahvuudet ja heikkoudet tulevat tätä kautta selvitän vaikutuksia heikentävästi pois.

Pikavippi on hinnaltaan kohtalainen nykyään varsinkin jos se maksaa takaisin pikaisesti ja tämän takia on helpompi valita pikavippi sen mukaan että sen saa helposti ja nopeasti. Kulutusluotto taas tulee helposti kalliiksi jos sen hinnasta ei ole tarkkana jonka takia usein moni ottaa mieluummin luottaa pienellä korolla kuin alkaa miettiä sitä mistä luottaa voisi saada tunnin nopeammin.

Paras Autolaina

Pikavipit tulee maksettua takaisin usein myös nopeasti ja tämän takia niitä ei tarvitse niin kauan pitää käsissä. Luota on kanssa taas jos lainan valitse kalliilla corolla niin tämä korko vaikuttaa sitten usein jopa parin vuoden ajan jonka ja kautta sitä saa tuntea enemmän. Samaten kun miettii että maksuaikaa vuoden tai enemmän niin ei paljon tunnu sitten se että onko alussa tarvinnut odottaa tunnin tai kaksi enemmän sitä että laina tulee tilille koira