Miten pikavippi toimii ja kenelle se sopii

Pikavippi on kätevä lainamuoto joka sopii sellaisiin tilanteisiin jossa tarvitset hieman ylimääräistä rahallista apua arjen menoihin. Kaikilla meillä on tietysti tällainen tarve joskus mutta pikavippi ei silti ole aina paras ratkaisu kun tarvitset lainaa.

Sen sijaan pikavippi voi olla hyväksi avuksi jos summa jonka haluat lainata on melko pieni. Tämä johtuu siitä että miltei kaikilla pikavippi yrityksillä on lainarajoja jotka mahdollistavat korkeintaan parin sadan euron lainaamisen eikä sen enempää. Sellaisissa tilanteissa joissa tarvitset suurempia summia emme siksi suosittele pikavipin ottoa.

Jos haluat ottaa pikavipin sinun on myös oltava valmis siihen että sinun on maksettava pikavippi takaisin nopeasti koska pikavipit ovat tunnettuja siitä että niiden takaisinmaksuajat ovat lyhyitä. Tavallisin takaisinmaksuaika kun otat pikavipin on kaksi viikkoa mutta joissain pikavippi yrityksissä takaisinmaksuaika voi myös olla hieman pidempi.

Koska pikavippi on ehdottomasti paras vaihtoehto?

Tämä on silloin kun haluat saada lainaamasi rahat todella nopeasti. Kun otat pikavipin saat nimittäin lainapäätöksen, eli vastauksen koskien sitä, saatko lainan vai et, ainoastaan parissa minuutissa. Sen jälkeen hyväksyt lainaehdot (tavallisesti tekstiviestin avulla) ja sitten pikavippi maksetaan pankkitilillesi samana päivänä jos hait pikavippiä kyseessä olevan pikavippi yrityksen aukio-olo aikoina.

Voimme siksi suositella pikavippejä varsinkin silloin kun rahantarve on äkillinen ja et voi odottaa tavallista lainapäätöstä joka on tavallisesti huomattavasti hitaampi.

Mitkä ehdot pikavipin ottajan on täytettävä?

Yleensä sinun on oltava vähintään 18 vuotias, joskus jopa 20 vuotias, jotta saisit ottaa pikavipin. Sinun on myöskin omattava hyvät luottotiedot koska pikavippi yritykset eivät yleensä myönnä lainaa sellaisille henkilöille joilla on ongelmia luottotietojen kanssa.

Tavallinen vaatimus on myös että olet Suomen kansalainen ja että sinulla on säännölliset tulot esim. palkan tai eläkkeen muodossa.

Jos täytät nämä ehdot on melko luultavaa että sinulle myönnetään pikavippi ainakin jossain pikavippi yrityksessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *